You are here

Ingyenes képzés Intézetünkben – weblap- és kiadványtervezés képzés indult január 10-én

 

Akkreditált E-segítő közösségi animátor tanfolyamunk „Közösségi nyilvánosság szabad eszközei; közösségi kiadványok megjelentetése – szükséges kiadványszerkesztői, grafikai, webes publikálási ismeretek ” című modulját kínáljuk ingyenesen

azon közművelődési szakemberek számára, akik még nem vettek részt az „Építő közösségek Bács-Kiskun Megye 15 településén” című TÁMOP 3.2.3-as konstrukció által finanszírozott képzési programon.  

 Célzott szakembercsoportjai: közművelődési intézmények szakmai munkatársai, kulturális és oktatási intézmények, civil szervezetek, közművelődési tevékenységet ellátó gazdasági szervezetek közművelődéssel, közösségfejlesztéssel foglalkozó munkatársai, önkormányzatok közművelődéssel foglalkozó munkatársai

 

A továbbképzési program moduljának célja: az azt elvégzett közművelődési szakemberek képesek legyenek intézményi honlap alapszintű kialakítására önálló üzemeltetésére, karbantartására, valamint intézményi kiadványok, szórólapok tervezésére és szerkesztésére.

A jelentkezéshez szükséges képesítési követelmény: felsőfokú iskolai végzettség, ECDL Start tanfolyammal egyenértékű tudás (bemeneti szintfelmérés alapján, külön hangsúlyt fektetve a fájlkezelés, fájltípusok ismeretére).

 

A továbbképzési program képzési idejének összes óraszáma: 40 óra (30 óra elmélet és gyakorlat, 10 óra konzultáció)

 

A továbbképzési program moduljának szakmai és vizsgakövetelményei: A tanfolyamot sikeresen elvégzett képes legyen intézményi honlap tervezésére és megvalósítására, alapszintű kiadványok tervezésére, megvalósítására. A modul záródolgozata egy konkrét honlap tervezése és megvalósítása.

 

További információ: 76/481-320, hirlevel@bacskultura.hu

 

Nyilvántartási szám: 00646-2009

programakkreditációs szám: PLB-0255

 

CsatolmányMéret
Microsoft Office document icon jelentkezesi_lap_webes.doc58 KB

Hozzászólások

Tisztelt szerkesztő/képzés felelős kolléga!

Szeretnék érdeklődni, hogy a képzés várhatóan mikor indul, ugyanis a hír már augusztusban kikerült, azóta sajnos nem történt frissítés.

Válaszukat előre is köszönöm.

A képzés akkor kezdődik, amikor a kellő számú jelentkező összegyűlik. Már vagyunk jónéhányan, de még legalább 4 embert várunk.

Célegyenesbe érünk lassan a képzéssel, januárban fogunk indulni. Az első alkalommal beszéljük meg, mikor legyenek a képzési alkalmak. Előreláthatóan 4 nap alatt meg tudjuk valósítani (akinek szüksége lesz rá, lesz mód egyéni vagy csoportos konzultációra).

Sminkválasztó

Belépés

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2012. All Rights Reserved.