You are here

Dél-alföldi Regionális Gyermek és Ifjúsági Néptáncverseny

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közművelődési Szakmai Tanácsadó és Szolgáltató Intézete az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület szakmai támogatásával idén is megrendezi a Dél-alföldi Regionális Gyermek és Ifjúsági Néptáncversenyt Kiskőrösön a Petőfi Sándor Művelődési Központban (Petőfi tér 4/a.)

A versenyre 2011. március 5-én szombaton 9.00 órától kerül sor.

Nevezni három kategóriában lehet:

  • szóló ( 1 fő vagy 1 pár),

  • kamara (3 fő – max. 5 pár),

  • együttes

Jelentkezési lapok igényelhetők a 76/481-320-as telefonszámon, az ugyfelszolgalat@bacskultura.koznet.hu e-mail címen, vagy levélben a Bács-Kiskun Megyei Közművelődési Intézettől (6000 Kecskemét, Katona József tér 8. ), továbbá letölthetők az intézet honlapjáról (www.bacskultura.hu).

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kizárólag a 2011. február 21-ig beérkezett jelentkezéseket áll módunkban elfogadni!

A válogatón szakmai zsűri értékeli a színpadon bemutatkozott produkciókat konzultáció keretén belül, és a résztvevők, amennyiben igénylik, megyei arany-, ezüst- és bronz minősítésben részesülhetnek.

A zsűri tagjai idén Matókné Kapási Júlia, Minár Pál és Széphalmi Zoltán lesznek.

Kérjük, hogy a megyei minősítési eljárásban való részvételi igényüket, és azt, hogy kérik-e a koreográfia zsűri által történő értékelését, a jelentkezési lapon jelölni szíveskedjenek.

Kérjük, hogy ugyanitt e-mail címeiket is adják meg a gyors információcsere biztosítása érdekében.

Esetleges kérdéseikkel Kullai Anikót kereshetik a 76/481-320-as telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@bacskultura.koznet.hu e-mail címen.

 

CsatolmányMéret
Microsoft Office document icon jellap.doc140 KB

Sminkválasztó

Belépés

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2012. All Rights Reserved.