You are here

Megyei Kincseink- Kultúra Napi Gálaműsor Hajóson

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közművelődési Szakmai Tanácsadó és Szolgáltató Intézete a Magyar Kultúra Napja alkalmából „Megyei Kincseink”  címmel gálaműsort rendezett 2011. január 22-én, szombaton 15.00 órától   a Hajósi Érseki Kastélyban. 

A  műsorban az Intézet által szervezett versenyeken feltűnt és kiváló helyezéseket elért teheséges fiatal előadók, valamint a megyében élő, országosan és határainkon túl is elismert profi  művészek léptek fel.

A műsort Gulyás László vándormuzsikus vezette, aki tárogató muzsikájávál zárta a fellépők sorát. De bemutatkozott a szépszámú közönség előttt a Bakanótázók Énekegyüttes Kiskunhalasról, a Grapevine Show Dance Club Kecskemétről, Hári Viktória mesemondó szintén Kecskemétről, Nagy Botond mesemondó,  Bajáról, a Kecskemét Táncegyüttes, és Petyovszki Zita versmondó, Stefanut-Győrfi Dániel kecskeméti népdalénekes, a bajai  Somoska Énekegyüttes, a tiszakécskei Tisza '83 Citerazenekar és Fiedler Gréta, a hajósi általános iskola Kazinczy versenyt nyert diákja.

 

A rendezvényt támogatta a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat és az NKA.

 

Sminkválasztó

Belépés

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2012. All Rights Reserved.